Bythai Scaffolding Co.,Ltd

  • Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Μάρκες Bythai
Αριθμός Υπαλλήλων 20~50
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος 2021
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

Η Bythai Scaffolding Co., Ltd. ειδικεύεται στην παραγωγή, πώληση, έρευνα και ανάπτυξη σκαλωμάτων και των εξαρτημάτων τους.είναι το σπίτι μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών με εκτεταμένη εμπειρία στα σκαλωσιάΚατά τη διάρκεια των ετών, βελτιώσαμε τις διαδικασίες μας μέσω πολυάριθμων επισκέψεων και ανταλλαγών σε μηχανικές εγκαταστάσεις, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις σκαλωμάτων στους πελάτες μας.

Βρίσκεται στην επαρχία Jinghai, Tianjin, το εργοστάσιο μας ειδικεύεται στην κατασκευή ενός ολοκληρωμένου φάσματος των συστημάτων σκαλωμάτων και εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων κάλυψης και συστημάτων σύνδεσης, συστήματα Ringlock,Συστήματα από χάλυβαΔίνουμε προτεραιότητα στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και τηρούμε τις αρχές του πελάτη πρώτα και την αριστεία των προϊόντων.Κάθε παραγγελία διαχειρίζεται με σχολαστικότητα από την αρχή μέχρι την παράδοση.Οι ισχυρές εταιρικές σχέσεις μας με τις μεταφορές μας επιτρέπουν να προσφέρουμε οικονομικά αποδοτικές διαδρομές αποστολής, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη παράδοση.

Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από ταχεία ανταπόκριση και προσαρμοστικότητα, που μας επιτρέπουν να λαμβάνουμε γρήγορες αποφάσεις, να αντιμετωπίζουμε διάφορες προκλήσεις και να διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα του έργου.μέσω αυστηρής κατάρτισης ασφάλειας και τυποποιημένων διαδικασιώνΗ ομαδική μας εργασία και συνεργασία αυξάνουν την αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων και την έγκαιρη ολοκλήρωση τους.Αυτή η αφοσίωση μας ξεχωρίζει στην αγορά., κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας παρέχοντας βέλτιστες λύσεις σκαλωμάτων.

Ως κορυφαίος προμηθευτής υλικών σκαλωμάτων, συμμετέχουμε ενεργά σε διάφορα έργα, παρέχοντας εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας.δεσμευόμαστε να παρέχουμε υλικά σκαλωμάτων υψηλής ποιότητας που πληρούν τα διεθνή πρότυπαΜε την καθιέρωση ενός σταθερού και αξιόπιστου συστήματος διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, εγγυόμαστε την έγκαιρη παράδοση υλικών,διευκόλυνση της προόδου του έργου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμαΜε την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία ως βασικές μας αξίες, είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά εξαιρετικής ποιότητας στα έργα και να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.

Υπηρεσία

Κατασκευή και παραγωγή
Το πλεονέκτημα μας είναι η προσαρμογή των συστημάτων σκαλωμάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου.Η αυστηρή τήρηση των προτύπων και των κανονισμών ασφάλειας εγγυάται την ποιότητα κάθε στοιχείου.

Πώληση και προμήθεια
Διευκολύνουμε την άμεση πώληση εξοπλισμού σκαλωμάτων υψηλής ποιότητας, απευθυνόμενοι ειδικά σε εργολάβους, κατασκευαστικές εταιρείες και διάφορες βιομηχανίες.

Τεχνική υποστήριξη και διαβούλευση
Η δέσμευσή μας επεκτείνεται πέρα από τις πωλήσεις· προσφέρουμε ανεκτίμητη βοήθεια στον σχεδιασμό έργων, βοηθώντας στον σχολαστικό σχεδιασμό και τη διάταξη των δομών σκαλωμάτων.Η ηλεκτρονική υποστήριξη εξ αποστάσεως εξασφαλίζει απρόσκοπτη εγκατάσταση και λειτουργική καθοδήγηση.

Λογιστική και παράδοση
Η ακρίβεια είναι το κλειδί στις εργασίες μας, εξασφαλίζοντας την άμεση παράδοση υλικών σκαλωμάτων στους χώρους έργων, διατηρώντας αδιάλειπτα τα προγράμματα ροής εργασίας.

Η ομάδα μας

Η ομάδα της Bythai Scaffolding ενσωματώνει εμπειρογνωμοσύνη από βασικά τμήματα που είναι ζωτικής σημασίας για τις λειτουργίες της.διασφάλιση της ακρίβειας και της έγκαιρης παράδοσης των συστημάτων σκαλωμάτωνΕν τω μεταξύ, το τμήμα πωλήσεων υπερέχει στη διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες, παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις και άμεση εξυπηρέτηση πελατών.Το τμήμα ελέγχου ποιότητας τηρεί αυστηρά πρότυπα.Συνεργάζονται από κοινού για να διατηρήσουν τη δέσμευση του εργοστασίου για υψηλή ποιότητα,αξιόπιστες λύσεις σκαλωμάτων για κατασκευαστικούς και βιομηχανικούς πελάτες.

Our Products

Σύστημα σκαλωμάτων

Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0
Factory View Image 2Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
Beyondscaffold all aluminum plank bulk production viewΚίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4
Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 5
Factory View Image 2Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 7
Beyondscaffold all aluminum plank bulk production viewΚίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 9

Αποθήκη και φόρτωση

Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 10
Factory View Image 2Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 12
Beyondscaffold all aluminum plank bulk production viewΚίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 14
Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 15
Factory View Image 2Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 17
Beyondscaffold all aluminum plank bulk production viewΚίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 19

Projects

Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Certificates

Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Bythai Scaffolding Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Αφήστε ένα μήνυμα