• Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Αλέξανδρος
  "Ουάου! Αυτό είναι υπέροχο! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία του bythai. Όχι μόνο τα προϊόντα του είναι καλής ποιότητας, αλλά η ομάδα του bythai είναι ιδιαίτερα σχολαστική στην υπηρεσία.
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Benjamin
  "Είναι ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τον bythai.Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από την αποτελεσματικότητα της εργασίας της ομάδας.Αν θέλετε μια αξιόπιστη ομάδα σκαλωμάτων, θα σας συνιστούσα τον bythai χωρίς δισταγμό".
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Christopher
  "Η ομάδα της Bythai μας παρείχε εξαιρετικά αντικείμενα για σκαλωσιά.Το έργο μας προχώρησε γρήγορα.. "
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : admin
Τηλεφωνικό νούμερο : 17300780862
WhatsApp : +8617300780862

Εργαλεία κατασκευαστικού εξοπλισμού Θερμοβαμμένο Ζυγισμένο Σιδηρομεταλλευτικό Πλακέτο Ραβδώνας για Δυνατότητα Βαρέος Φορτίου

Place of Origin China
Μάρκα Bythai
Πιστοποίηση SGS ISO
Model Number BM205
Minimum Order Quantity 1000
Τιμή 4.5-8.5
Συσκευασία λεπτομέρειες ΚΑΤΑΙΝΟΣ
Delivery Time 10-15
Όροι πληρωμής Λ/Κ, Τ/Τ

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Συσκευή ΚΑΤΑΙΝΟΣ Υλικό Χάλυβας
Διάρκεια Προσαρμοσμένο Επιφάνεια Προπυρσκόπηση/πυρσκόπηση σε θερμό βύθιση/πυροβολιστικό πλαστικό
Τοποθεσία αποστολής Κίνα Χρήση Σκαφόνες
Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Πίνακας σκαλωμάτων - Σύνοψη του προϊόντος

Η σανίδα σκαλωμάτων είναι ένα απαραίτητο συστατικό κάθε κατασκευής ή οικοδομικού έργου. Χρησιμοποιείται για να παρέχει μια ασφαλή και σταθερή πλατφόρμα εργασίας για τους εργαζόμενους για να εκτελέσουν τις εργασίες τους σε διαφορετικά ύψη.Η σανίδα σκαλωμάτων μας είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χάλυβα, εξασφαλίζοντας αντοχή και υψηλή αντοχή φορτίου.

Τόπος αποστολής: Κίνα

Οι σανίδες σκαλωσίων μας κατασκευάζονται στην Κίνα, γνωστή για την εμπειρία της στην παραγωγή υλικών κατασκευής υψηλής ποιότητας.Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είναι εξοπλισμένες με την τελευταία τεχνολογία, επιτρέποντάς μας να παράγουμε πλακάκια σκαλωμάτων υψηλής ποιότητας που πληρούν τα διεθνή πρότυπα.

Υλικό: χάλυβα

Οι σανίδες των σκαλωσίων μας είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χάλυβα, εξασφαλίζοντας αντοχή και αντοχή.Η χρήση χάλυβα εξασφαλίζει ότι οι σανίδες μας μπορούν να αντέξουν βαριά φορτία και να παρέχουν μια ασφαλή πλατφόρμα εργασίας για τους εργαζόμενουςΟι σανίδες μας είναι επίσης ανθεκτικές στη σκουριά και τη διάβρωση, καθιστώντας τις κατάλληλες για χρήση σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Συσκευή: Συσκευή

Κατανοούμε τη σημασία της σωστής συσκευασίας για να διασφαλίσουμε την ασφαλή παράδοση των προϊόντων μας.Γι' αυτό οι σκαλωσιές μας είναι συσκευασμένες σε κοντέινερ για να προστατεύονται από ζημιές κατά τη μεταφορά.Αυτό διευκολύνει επίσης τη μεταφορά και την αποθήκευση των σανίδων στον χώρο κατασκευής.

Μέγεθος: Προσαρμοσμένο

Προσφέρουμε εξατομικευμένα μήκη για τις σανίδες σκαλωσίων μας για να ανταποκριθούν στις ειδικές ανάγκες του έργου κατασκευής σας.Αυτό επιτρέπει την τέλεια τοποθέτηση και εξαλείφει την ανάγκη κοπής ή τροποποίησης των σανίδων, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια στο εργοτάξιο.

Επιφάνεια: Προπυρηνική/πυρηνική σε ζεστή βύθιση/πυρηνική σε ψεκασμό

Οι σανίδες σκαλωσίων μας έρχονται με διάφορες επιλογές επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένων των προ-ταλβανισμένων, των θερμοταλβανισμένων και των πλαστικών ψεκασμού.Οι προκαταλάντιστες σανίδες έχουν επικάλυψη ψευδαργύρου για να αποτρέψουν τη σκουριά και τη διάβρωσηΗ επιλογή του πλαστικού ψεκασμού παρέχει μια ομαλή και ανθεκτική στην ολίσθηση επιφάνεια για τους εργαζόμενους.

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Υψηλής ποιότητας κατασκευή από χάλυβα για αντοχή και αντοχή
 • Προσαρμοσμένες επιλογές μήκους για τέλεια τοποθέτηση
 • Πολλαπλές επιλογές επιφάνειας για διαφορετικές ανάγκες
 • Εύκολη μεταφορά και αποθήκευση σε δοχεία
 • Κατάλληλο για χρήση σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες

Η ατσάλινη πλακέτα μας είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μια ισχυρή, σταθερή και ασφαλή πλατφόρμα εργασίας για τους εργάτες της κατασκευαστικής βιομηχανίας.Χρησιμοποιείται επίσης συνήθως ως χάλυβα πλαίσιο για decking plankΟι ατσάλινες σανίδες BS1139 κατασκευάζονται σύμφωνα με τα βρετανικά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.Η ζεστή βύθιση της γκαλβανισμένης σανίδας σκαλωμάτων είναι μια δημοφιλής επιλογή για την πρόσθετη προστασία της από τη σκουριά και τη διάβρωσηΗ πλακέτα βάδισης σκαλωμάτων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια μη ολισθητική επιφάνεια στους εργαζόμενους, εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους κατά την εργασία σε ύψος.

Επενδύστε στις σανίδες σκαλωσίων μας για μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση στις κατασκευαστικές σας ανάγκες.

 

Εργαλεία κατασκευαστικού εξοπλισμού Θερμοβαμμένο Ζυγισμένο Σιδηρομεταλλευτικό Πλακέτο Ραβδώνας για Δυνατότητα Βαρέος Φορτίου 0Εργαλεία κατασκευαστικού εξοπλισμού Θερμοβαμμένο Ζυγισμένο Σιδηρομεταλλευτικό Πλακέτο Ραβδώνας για Δυνατότητα Βαρέος Φορτίου 1Εργαλεία κατασκευαστικού εξοπλισμού Θερμοβαμμένο Ζυγισμένο Σιδηρομεταλλευτικό Πλακέτο Ραβδώνας για Δυνατότητα Βαρέος Φορτίου 2Εργαλεία κατασκευαστικού εξοπλισμού Θερμοβαμμένο Ζυγισμένο Σιδηρομεταλλευτικό Πλακέτο Ραβδώνας για Δυνατότητα Βαρέος Φορτίου 3

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Ονομασία του προϊόντος Σιδηροδρομική πτέρυγα
Επιφάνεια Προπυρσυσταθείσα/πυρσυσταθείσα σε θερμό βύθιση/πλαστική ψεκασμού
Υλικό Χάλυβας
Τοποθεσία αποστολής Κίνα
Διάρκεια Προσαρμοσμένο
Συσκευή Συσκευή
Χρήση Σκαφόνες