• Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Αλέξανδρος
  "Ουάου! Αυτό είναι υπέροχο! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία του bythai. Όχι μόνο τα προϊόντα του είναι καλής ποιότητας, αλλά η ομάδα του bythai είναι ιδιαίτερα σχολαστική στην υπηρεσία.
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Benjamin
  "Είναι ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τον bythai.Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από την αποτελεσματικότητα της εργασίας της ομάδας.Αν θέλετε μια αξιόπιστη ομάδα σκαλωμάτων, θα σας συνιστούσα τον bythai χωρίς δισταγμό".
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Christopher
  "Η ομάδα της Bythai μας παρείχε εξαιρετικά αντικείμενα για σκαλωσιά.Το έργο μας προχώρησε γρήγορα.. "
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : admin
Τηλεφωνικό νούμερο : 17300780862
WhatsApp : +8617300780862

Δυναμικό ατμοσφαιρικής κατασκευής

Place of Origin China
Μάρκα Bythai
Πιστοποίηση SGS
Model Number BM202
Ποσότητα παραγγελίας min 1000
Τιμή $4.5-8.5
Packaging Details ln bundles
Delivery Time 10-15
Payment Terms TT/TC

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Επεξεργασία επιφάνειας Τυψοποιημένα σε θερμό βύθισμα Εγγύηση 2 έτη
Ονομασία του προϊόντος Σύστημα Ringlock Υλικό Q235 Χάλυβας
Προέλευση ναυτιλίας Κίνα Σενάρια εφαρμογής Αρχιτεκτονική
Υψηλό φως

Q235 Σκαφώδης κατασκευής

,

Καυτό βύθιση γαλβανισμένο σύστημα κυκλικής κλειδαριάς σκαλωμάτων

,

Καυτή βύθιση γαλβανισμένη κατασκευαστική σκαλωσιά

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Ρινγκλοκ Σίστεμ Σκαφολίνγκ είναι οι ασφαλείς αρθρώσεις της Σκαφολίνγκ.Οι αρθρώσεις αυτές παρέχουν μια σταθερή και σταθερή βάση για οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασίαΟι αρθρώσεις των δακτυλικών κλειδαριών είναι κατασκευασμένες με ακρίβεια για εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, επιτρέποντας την ταχεία διαμόρφωση και επαναδιαμόρφωση των δομών σκαλωμάτων.Αυτή η ευελιξία όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής αλλά μειώνει επίσης το κόστος εργασίας, καθιστώντας το ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα κλειδαριού δακτυλίου για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Το σύστημα σκαλωμάτων Ringlock ξεχωρίζει λόγω της ευελιξίας του και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για περίπλοκα και υψηλής ζήτησης αρχιτεκτονικά σενάρια.ή επισκευέςΗ προσαρμοστικότητα των σκαλωσίων το καθιστά ιδανικό τόσο για προσωρινές όσο και για μόνιμες κατασκευές.παροχή ασφαλούς και ασφαλούς πλατφόρμας για τους εργαζόμενους για την εκτέλεση των καθηκόντων τους σε διάφορα ύψη και γωνίες.

Κάθε συστατικό της Ρινγκλοκ Σίστεμ Σκαφολίνγκ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.Κάθε κομμάτι εντάσσεται τέλεια.Η προηγμένη τεχνολογία Ringlock του συστήματος εξασφαλίζει ότι κάθε σημείο σύνδεσης είναι σταθερό και αξιόπιστο.δίνει στους εργαζόμενους την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να επικεντρωθούν στη δουλειά τους χωρίς να ανησυχούν για την ακεραιότητα των σκαλωμάτων κάτω από αυτούς.

Με μια γενναιόδωρη εγγύηση 2 ετών, οι πελάτες μπορούν να είναι βέβαιοι της ποιότητας και της αξιοπιστίας του προϊόντος.σας δίνει την ηρεμία ότι επενδύετε σε ένα προϊόν που είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει και υποστηρίζεται από τη δέσμευση για ικανοποίηση του πελάτηΗ εγγύηση των σκαλωσίων του συστήματος Ringlock είναι μια απόδειξη της εμπιστοσύνης του κατασκευαστή στο σχεδιασμό του προϊόντος και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Το σύστημα σκαλωμάτων Ringlock αποστέλλεται από την Κίνα, όπου κατασκευάζεται με αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι κάθε συστατικό πληροί διεθνή πρότυπα.Η εφοδιαστική της ναυτιλίας χειρίζεται με τη μεγαλύτερη προσοχή, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν φτάνει στον προορισμό του σε άψογη κατάσταση, έτοιμο για άμεση χρήση κατά την παράδοση.Η στρατηγική προέλευση της ναυτιλίας επιτρέπει επίσης οικονομικά αποδοτική διανομή σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια προσιτή λύση χωρίς να συμβιβάζεται η ποιότητα ή η απόδοση.

Συμπερασματικά, το Ringlock System Scaffolding είναι μια τεχνολογική κατασκευαστική λύση που συνδυάζει ασφαλείς αρθρώσεις σκαλωμάτων, οικονομικά αποδοτικό Ring Lock System,και την προηγμένη τεχνολογία Ringlock για να παραδώσει ένα προϊόν που είναι απαράμιλλο από την άποψη της ασφάλειαςΗ χρήση καυτεργασμένου χάλυβα Q235 εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση.Ενώ η ολοκληρωμένη εγγύηση 2 ετών και η στρατηγική αποστολή από την Κίνα την καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για αρχιτεκτονικά έργα παγκοσμίωςΓια ένα σύστημα σκαλωμάτων που υψώνεται πάνω από τα υπόλοιπα, το σύστημα σκαλωμάτων Ringlock είναι η σαφής επιλογή για τους επαγγελματίες που απαιτούν το καλύτερο για τις κατασκευαστικές τους ανάγκες.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ειδικότητα Λεπτομέρειες
Προέλευση της ναυτιλίας Κίνα
Ονομασία του προϊόντος Σύστημα κλειδαριού δακτυλίου
Επεξεργασία επιφάνειας Τυψοποιημένα σε θερμό βύθισμα
Σενάρια εφαρμογής Αρχιτεκτονική
Υλικό Q235 Χάλυβας
Εγγύηση 2 έτη
 

Δυναμικό ατμοσφαιρικής κατασκευής 0Δυναμικό ατμοσφαιρικής κατασκευής 1Δυναμικό ατμοσφαιρικής κατασκευής 2Δυναμικό ατμοσφαιρικής κατασκευής 3

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

 

Η Ρίγκλοκ είναι μια προηγμένη, εξαιρετικά ευπροσάρμοστη μορφή σκαλωμάτων που παρέχει σημαντικά οφέλη από την άποψη της αντοχής, της ασφάλειας και της ευελιξίας.Η τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες των προϊόντων μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη αυτού του συστήματος.

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης:

 • Εκπαίδευση για το προϊόν: Συνολικές συνεδρίες κατάρτισης για την εξασφάλιση της ασφαλούς και αποτελεσματικής χρήσης των σκαλωσίων του συστήματος Ringlock.
 • Βοήθεια σχεδιασμού: Εμπειρογνώμονες στη σχεδίαση σκαλωμάτων για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των έργων σας.
 • Υποστήριξη επί τόπου: Διαθεσιμότητα τεχνικών εμπειρογνωμόνων για την παροχή υποστήριξης επί τόπου για σύνθετα έργα.
 • Οδηγίες εγκατάστασης: λεπτομερείς οδηγίες και υποστήριξη για την ορθή και ασφαλή εγκατάσταση του συστήματος.
 • Συμβουλές επιθεώρησης και συντήρησης: Οδηγίες για τις τακτικές επιθεωρήσεις και συντήρηση για τη διατήρηση της ακεραιότητας και της μακροζωίας των σκαλωμάτων.

Υπηρεσία πελατών:

 • Βοήθεια παραγγελίας: Υποστήριξη με την επιλογή προϊόντων, την παραγγελία και την εφοδιαστική για να διασφαλιστεί ότι έχετε τα κατάλληλα υλικά όταν και όπου τα χρειάζεστε.
 • Υπηρεσία μετά την πώληση: Συνεχή υποστήριξη μετά την αγορά, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας σε τυχόν προβλήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν.
 • Ανταλλακτικά: Παροχή γνήσιων ανταλλακτικών για τη διατήρηση της απόδοσης και της ασφάλειας του συστήματος.
 • Αναβαθμίσεις και επικαιροποιήσεις: Πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες διαθέσιμες αναβαθμίσεις και επικαιροποιήσεις για τις σκαλωσιές του συστήματος Ringlock.

Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε υψηλό επίπεδο υποστήριξης και υπηρεσίας για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα σκαλωμάτων Ringlock σε κάθε έργο.Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να χτίσετε με αυτοπεποίθηση.

 

Συσκευή και αποστολή:

Το σύστημα σκαλωμάτων Ringlock συσκευάζεται προσεκτικά για να εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία κατά τη μεταφορά.Τα μικρότερα κομμάτια τυλίγονται μαζί σε ανθεκτικά κουτιάΌλα τα πακέτα φέρουν σαφείς ετικέτες ταυτοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της περιγραφής του προϊόντος, της ποσότητας, τηςκαι οδηγίες χειρισμού για τη διευκόλυνση της ομαλής διαδικασίας αποστολής.

Κατά την αποστολή, τα συσκευασμένα εξαρτήματα σκαλωμάτων Ringlock System φορτώνονται σε εμπορευματοκιβώτια με μεγάλη προσοχή.Ο χώρος φορτίου είναι βελτιστοποιημένος ώστε να μεγιστοποιείται ο αριθμός των τμημάτων, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σταθερότητα και ελαχιστοποιώντας την κίνηση κατά τη μεταφοράΌλα τα φορτωμένα αντικείμενα ελέγχονται και ασφαλίζονται για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μετατόπιση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ζημιά.Για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να παρακολουθούν και να λαμβάνουν τις παραγγελίες τους αποτελεσματικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.