Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί από τους πελάτες μας.

February 26, 2024
τελευταία εταιρεία περί Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί από τους πελάτες μας.

Αμαξοστοιχίες με γάντζο:

Χαρακτηριστικά:
Πολυλειτουργικός σχεδιασμός: Η σκάλα σκαλωμάτων με γάντζο είναι πολυλειτουργική βιομηχανική σκάλα που είναι εξοπλισμένη με αναδιπλούμενη σκαλωσιά και είναι κατάλληλη για κάθε τύπο κατασκευής.εργασίες συντήρησης και διακόσμησης.
Σχεδιασμός με γάντζο: Η ειδικά σχεδιασμένη δομή με τον άνω γάντζο επιτρέπει την εύκολη κρεμάτωση της σκάλας σε σκαλωσιά ή άλλες δομές στήριξης, παρέχοντας μια πιο σταθερή πλατφόρμα εργασίας.
Λειτουργία ρύθμισης: Τα ρύθμιστα υποστρώματα ποδιών και τα πόδια υποστήριξης έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται σε διαφορετικά δάπεδα και να εξασφαλίζουν τη σταθερότητα ακόμη και σε ανώμαλα δάπεδα.
Ασφάλεια και προστασία: συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των μη ολισθητικών σκαλιών,Κλειδωτά πόδια και χειροπέδες υποστήριξης για να εξασφαλίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν σταθερή υποστήριξη και προστασία κατά την εργασία σε ύψος.
Ανθεκτικό υλικό: Κατασκευασμένο από υλικό υψηλής αντοχής από κράμα αλουμινίου, είναι ελαφρύ και ανθεκτικό στη διάβρωση, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια διάρκεια ζωής της σκάλας.
Ελαφρύ και φορητό: Η σκάλα είναι γενικά ελαφριά και είναι εξοπλισμένη με έναν βολικό μηχανισμό αναδίπλωσης και λαβή για εύκολη μεταφορά και κίνηση.

2. Σκάλα σκαλωμάτων χωρίς γάντζο:

Χαρακτηριστικά:
Πολλαπλής χρήσης σχεδιασμός: Οι σκάλες σκαλωμάτων χωρίς γάντζους έχουν επίσης πολλαπλή χρήση σχεδιασμό και είναι κατάλληλες για διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά σενάρια εργασίας, όπως συντήρηση, καθαρισμό, διακόσμηση, κλπ..
Μεταφορική δομή: Ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό, εύκολο να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί, καθιστώντας την ιδανική κινητή πλατφόρμα εργασίας.
Ρυθμίσιμο υποστρώμα ποδιών: Εφοδιασμένο με ρυθμιζόμενο υποστρώμα ποδιών για να προσαρμόζεται στις ανάγκες εργασίας σε διαφορετικό ύψος, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία.
Προστασία ασφαλείας: Σχεδιασμένη για να συμμορφώνεται με τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αντιστρέψιμης σχεδίασης και των χειρολαβών για να διασφαλίζεται ότι οι χρήστες αισθάνονται ασφαλείς κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Ανθεκτικά υλικά: Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου ή υλικά χάλυβα για να εξασφαλίζεται η σταθερότητα και αντοχή της σκάλας.

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για σκάλα σκαλωμάτων με ή χωρίς γάντζους, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες μια ασφαλή, σταθερή και βολική πλατφόρμα εργασίας για να ανταποκρίνεται σε διάφορα περιβάλλοντα και ανάγκες εργασίας.Η επιλογή του σωστού μοντέλου θα συμβάλει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εργασίας και θα εξασφαλίσει την ασφάλεια των εργαζομένων.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί από τους πελάτες μας.

τελευταία εταιρεία περί Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί από τους πελάτες μας.  0

τελευταία εταιρεία περί Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί από τους πελάτες μας.  1

τελευταία εταιρεία περί Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι όλα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί από τους πελάτες μας.  2