• Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Αλέξανδρος
  "Ουάου! Αυτό είναι υπέροχο! Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία του bythai. Όχι μόνο τα προϊόντα του είναι καλής ποιότητας, αλλά η ομάδα του bythai είναι ιδιαίτερα σχολαστική στην υπηρεσία.
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Benjamin
  "Είναι ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τον bythai.Είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από την αποτελεσματικότητα της εργασίας της ομάδας.Αν θέλετε μια αξιόπιστη ομάδα σκαλωμάτων, θα σας συνιστούσα τον bythai χωρίς δισταγμό".
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Christopher
  "Η ομάδα της Bythai μας παρείχε εξαιρετικά αντικείμενα για σκαλωσιά.Το έργο μας προχώρησε γρήγορα.. "
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Σοφία.
  Η επαγγελματικότητα και η προσοχή στις λεπτομέρειες του έργου από το προσωπικό της εταιρείας ήταν εντυπωσιακή.Το έργο μας έγινε πιο αποτελεσματικό και πιο ομαλό χάρη στις σκαλωσιές του ByThai.Πολύ συνιστώ!"
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Έμιλι.
  Η ομάδα της εταιρείας τους μας παρείχε τα αξεσουάρ σκαλωμάτων που χρειαζόμασταν.επιτρέποντας στο έργο μας να κατασκευάσει μια ισχυρή και ασφαλή σκαλωσιά σε σύντομο χρόνοΟι δεξιότητες επικοινωνίας των εργαζομένων της εταιρείας και η εξυπηρέτηση πελατών Η κατανόηση των απαιτήσεων έκανε όλη τη διαδικασία εύκολη και ευχάριστη.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : admin
Τηλεφωνικό νούμερο : 17300780862
WhatsApp : +8617300780862

Οριζόντια ρύθμιση ≤±3° συστημάτων ≤30kg/m2 καθολικών Ringlock για τα προγράμματα δομών χάλυβα

Place of Origin China
Μάρκα Bythai
Model Number BT03

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Max Height ≤30m Joints Double-locking
Horizontal Adjustment ≤±3° Warranty 2 Years
Material Q235 Steel Safety Factor ≥4
Components Vertical, Horizontal, Diagonal, Brace, Base Plate, Ladder, Etc. Horizontal Load Capacity ≥15KN
Υψηλό φως

σύστημα υλικών σκαλωσιάς ringlock

,

οριζόντια υλικά σκαλωσιάς συστημάτων ringlock

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή προϊόντων:

Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock είναι μια ιδανική λύση εγκιβωτισμού και υλικών σκαλωσιάς για τα κατασκευαστικά προγράμματα. Είναι υποχωρητικό με τα πρότυπα EN12810 & EN12811 και χαρακτηρίζει έναν υψηλό παράγοντα ασφάλειας ≥4. Η άριστη κάθετη χωρητικότητα φορτίων της ≥45KN και χαμηλού βάρους ≤30kg/m2 το καθιστά πολύ εύκολο να χειριστεί και να μεταφέρει. Επιπλέον, αποτελείται από τα διάφορα συστατικά όπως κάθετος, οριζόντιος, διαγώνιος, το στήριγμα, το πιάτο βάσεων, η σκάλα, κ.λπ. Με μια απλή, γρήγορη και ασφαλή διαδικασία συνελεύσεων, τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock είναι η τέλεια επιλογή για τα σημερινά σύνθετα κατασκευαστικά προγράμματα. Ο εγκιβωτισμός Ringlock και τα andamios Ringlock είναι τα συστατικά κλειδιά των υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock, που παρέχουν τη δύναμη και τη σταθερότητα εξασφαλίζοντας το πιό υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: Υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock
 • Ανώτατο ύψος: ≤30m
 • Ενώσεις: Διπλός-κλείδωμα
 • Κάθετη χωρητικότητα φορτίων: ≥45KN
 • Οριζόντια ρύθμιση: ≤±3°
 • Πρότυπα: EN12810 & EN12811

Τεχνικές παράμετροι:

Συστατικά Κάθετος, οριζόντιος, διαγώνιος, στήριγμα, πιάτο βάσεων, σκάλα, κ.λπ.
Ανώτατο ύψος ≤30m
Οριζόντια χωρητικότητα φορτίων ≥15KN
Πρότυπα EN12810 & EN12811
Κάθετη ρύθμιση ≤±3°
Υλικό Q235 χάλυβας
Οριζόντια ρύθμιση ≤±3°
Εξουσιοδότηση 2 έτη
Κάθετη χωρητικότητα φορτίων ≥45KN
Βάρος ≤30kg/m2

Εφαρμογές:

Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Bythai BT03 Ringlock είναι μια τέλεια λύση για την κατασκευή των διαφορετικών τύπων δομών. Καυτός-βυθισμένη η υψηλή ποιότητα γαλβανισμένη επεξεργασία επιφάνειάς της εξασφαλίζει ότι είναι αντιδιαβρωτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ καιρό. Έχει την άριστη κάθετη χωρητικότητα φορτίων μέχρι 45KN και την οριζόντια ρύθμιση μέχρι ±3°, που καθιστά την κατάλληλη για τις διάφορες εφαρμογές. Επιπλέον, το μέγεθός του 48.3mm το καθιστά εύκολο να συγκεντρώσει τα συστατικά γρήγορα και ασφαλώς. Επιπλέον, έρχεται με μια δύο ετών εξουσιοδότηση, που παρέχει στους πελάτες τη ψυχική ηρεμία.

Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Bythai BT03 Ringlock είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής επιλογή για τα κατασκευαστικά προγράμματα. Είναι η ιδανική επιλογή για τα υλικά σκαλωσιάς στις πολυκατοικίες, την κατασκευή γεφυρών, και άλλα προγράμματα πολιτικού μηχανικού έργων. Είναι επίσης τέλειο για την εγκατάσταση των μεγάλων πινάκων διαφημίσεων, των διακοσμήσεων, κ.λπ. Το σύστημα Ringlock παρέχει τη μεγαλύτερες σταθερότητα και την ασφάλεια, που κάνουν την την προτιμημένη επιλογή για τα μεγάλης κλίμακας, σύνθετα προγράμματα. Επιπλέον, το μορφωματικό σχέδιό του το καθιστά εύκολο να συγκεντρώσει και να αποσυνθέσει, επιτρέποντας την αποδοτική και γρήγορη εγκατάσταση.

Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Bythai BT03 Ringlock είναι η τέλεια λύση για όλους τους τύπους κατασκευαστικών προγραμμάτων. Η άριστη ποιότητα, η ανώτερη δύναμη, και η γρήγορη εγκατάστασή της το κάνουν την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε πρόγραμμα. Το αξιόπιστο σχέδιο και τα υψηλής ποιότητας υλικά του το κάνουν την τέλεια επιλογή για οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόγραμμα.


Προσαρμογή:

Υπηρεσία προσαρμογής υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock

Το Bythai προσφέρει μια προσαρμοσμένη υπηρεσία υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock για BT03. Αυτό το προϊόν γίνεται στην Κίνα και το βάρος του είναι ≤30kg/m2. Έχει μια οριζόντια ρύθμιση ≤±3° και μια κάθετη χωρητικότητα φορτίων ≥45KN. Το ανώτατο ύψος είναι ≤30m και οι ενώσεις διπλός-κλειδώνουν.

Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock μας είναι εξοπλισμένα με τις πιό πρόσφατες τεχνολογίες για να εξασφαλίσουν τη υψηλή επίδοση και την ασφάλεια. Σχεδιάζεται με ένα σύστημα διπλός-κλεισίματος που παρέχει μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ των συστατικών. Η διευθετήσιμη οριζόντια γωνία επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και εξασφαλίζει σταθερότητα. Επιπλέον, η κάθετη χωρητικότητα φορτίων της είναι ≥45KN και το ανώτατο ύψος του είναι ≤30m, καθιστώντας την ιδανική για ποικίλες εφαρμογές.

Η υπηρεσία υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock του Bythai σχεδιάζεται με τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά για να εξασφαλίσει ένα μακράς διαρκείας προϊόν. Παρέχουμε μια σειρά των επιλογών προσαρμογής να ικανοποιήσουν οι ανάγκες όλων των προγραμμάτων. Η ομάδα πεπειραμένων μηχανικών μας είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με σήμερα.


Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock

Την στα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock, καταλαβαίνουμε τη σημασία τη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία κατά χρησιμοποίηση των προϊόντων μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή σε σας την καλύτερη υπηρεσία πιθανή. Εδώ είναι τι μπορείτε να αναμείνετε από μας:

 • 24/7 υποστήριξη πελατών: Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι διαθέσιμο 24/7 για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε.
 • Επιτόπια κατάρτιση: Προσφέρουμε την επιτόπια κατάρτιση για τα προϊόντα υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock μας έτσι ώστε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με αυτοπεποίθηση.
 • Ζήστε συνομιλία: Το ζωντανό χαρακτηριστικό γνώρισμα συνομιλίας μας επιτρέπει σε σας για να έλθει γρήγορα σε επαφή με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.
 • Σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια: Προσφέρουμε μια περιεκτική βιβλιοθήκη των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών βίντεο για να σας βοηθήσουμε να πάρετε τα περισσότερα από τα προϊόντα μας.
 • Κανονικές αναπροσαρμογές: Ενημερώνουμε τακτικά τα προϊόντα υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock μας για να εξασφαλίσουμε ότι είναι ενημερωμένα και τρέχοντας ομαλά.

Στα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock, αφιερωνόμαστε στην παροχή σε σας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και της υπηρεσίας. Εάν έχετε πάντα οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε τη βοήθεια με τα προϊόντα μας, η ομάδα μας πρόκειται εδώ να βοηθήσει.


Συσκευασία και ναυτιλία:

Υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock που συσκευάζουν και που στέλνουν:

Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock θα συσκευαστούν ασφαλώς και θα σταλούν από τον εμπιστευμένο μεταφορέα φορτίου μας. Η συσκευασία θα περιλάβει ένα λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγίας καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα συστατικά για να συγκεντρώσει τα υλικά σκαλωσιάς. Παίρνουμε τη μεγάλη υπερηφάνεια στην εξασφάλιση ότι το προϊόν σας φθάνει χρηματοκιβώτιο και ήχος.


FAQ:

 • Q: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα των υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock;
  Α: Το εμπορικό σήμα των υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock είναι Bythai.
 • Q: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός των υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock;
  Α: Ο πρότυπος αριθμός των υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock είναι BT03.
 • Q: Πού τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock γίνονται;
  Α: Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock γίνονται στην Κίνα.
 • Q: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των υλικών σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock;
  Α: Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock χαρακτηρίζουν την υψηλής αντοχής, εύκολη και γρήγορη συνέλευση, άριστη σταθερότητα, και αντιδιαβρωτικός.
 • Q: Ποια μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται για τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock;
  Α: Τα υλικά σκαλωσιάς συστημάτων Ringlock σχεδιάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς ασφάλειες προτύπου και χαρακτηρίζουν μια βαρέων καθηκόντων δομή για την ευρωστία και τη σταθερότητα.